РЕЦИКЛИРАНЕ

С внедрените инсталация за почистване на фолио преди рециклиране Herbold и инсталация за рециклиране на фолио Erema се извършва рециклиране на отпадъчен полиетилен. Така ние повишаваме производствения си капацитет, оптимизираме разходите си за производство и подобряваме качеството на произвежданите продукти, което води до повишаване степента на „затворен производствен цикъл“ и намаляване на себестойността на крайния продукт.

ЕКСТРУЗИЯ

Фирмата разполага с 10 монослойни и 2 двуслойни екструдерни инсталации. Бяха въведени в експлоатация четири високотехнологични инсталации за трислойна екструзия – 2 броя Хосокава Алпине и 2 броя Райфенхойзер. С тях фирмата ни може да произвежда много широка гама от изделия с отлично качество.

ФЛЕКСОПЕЧАТ


Флексопечатът се извършва на линии Windmöller & Hölscher и Bonardi с централен барабан. Възможност за печат „лице-гръб” до 6 цвята, съответно 3+3, 4+2, 5+1 цвята с максимална широчина на печатната площ до 1200мм.

КОНФЕКЦИЯ

Фирмата разполага с 13 броя конфекциониращи машини, от които: 4 броя за торби на ролка, 4 броя за торби  на ролка с връзка, 3 от които с възможност за интерлийв, 4 броя за плоски торби, едната от които е с допълнително ъглово спояване и възможност за макроперфорация, 1 брой конфекционираща машина от ролка на ролка с допълнително ъглово спояване. Три от конфекциониращите линии имат възможност за печат инлайн.

Тези различни по вид машини ни придават гъвкавост, широк обхват и бързи срокове на изпълнение на крайното изделие.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Нямате артикули в количката.